praktijk voor hoogsensitiviteit

Relaxkids training en Chillskils training: Kidshoekschewaard

Relaxkids is een uurtje spelenderwijs helemaal tot jezelf komen en helemaal  ontspannen.
Doe mee met dit fantasievolle avontuur en ontdek hoe je in 7 stappen : beweging , dans, spel, massage , affirmatie , ademoefeningen en visualisatie helemaal  in je eigen kracht komt.
Wat levert het je op?
Meer zelfvertrouwen,  betere concentratie, beter slapen, beter met stress kunnen omgaan, beter je grenzen aan kunnen geven, positiever denken, kortom lekkerder in je vel zitten.
Voor wie?
Voor alle kinderen die wel wat ontspanning kunnen gebruiken!
Deze cursus is voor kinderen in de lagere schoolleeftijd.

Je geeft je op voor een serie lessen.

Voor kinderen die bij mij in de praktijk komen zijn de relaxkidslessen een mooie ondersteuning om beter in balans te blijven.

Als extra heb ik het tekenen aan de training toegevoegd, zodat de kinderen meteen alles kunnen verwerken en intergreren. Ook kan ik dan zien hoe het met ze gaat en indien nodig daarop inspringen.

Chillskils is een training voor kinderen van groep 8 en brugklassers.Het zijn 8 lessen die om de week gegeven worden.

Er wordt gewerkt aan o.a.:                                                                                              Hoe kun je positief denken, Hoe ga je beter om met stress, wat zijn stemmingen; hoe komt het en wat kun je er aan doen, hoe zorg je goed voor jezelf , wat is geluk voor jou,  hoe kun je meer in  jezelf  geloven ?                                                                                                                              Je krijgt veel praktische tools die je dagelijks kan inzetten en die je ondersteunen  om meer zelfvertrouwen en  zelfinzicht te krijgen. .Ook hier werken we met spel ,beweging en visualisaties. Er wordt veel gelachen en er worden dingen gedeeld!

Ik ben een gecertificeerd  Relaxkidscoach. In Engeland worden de cursussen al in heel veel plaatsen gegeven. Nu wordt er hard gewerkt aan een netwerk in Nederland.

www.kidzrelaxkids,nl 

 

 

vrolijk speels relax kracht

                                                                     vrolijk      speels       relax          kracht

 .