praktijk voor hoogsensitiviteit

Wat is het probleem?

Heb je een kind wat slecht slaapt?

Heb je een kind wat overprikkelt uit school komt?

Heb je een kind wat snel of veel boze buien heeft?

Of is je kind juist erg teruggetrokken en snel moe?

Zou je je kind beter willen begrijpen ?

Wil je beter met je gevoelige kind om kunnen gaan?

Ziet of hoort je kind dingen die er niet echt zijn?

Of heb je zelf last van deze dingen?

 

 

 


Vaak zijn het klachten waarbij in het reguliere systeem  geen oorzaken gevonden worden zoals: hoofdpijn, buikpijn, onrust, concentratieproblemen niet lekker in je vel zitten, dingen overnemen van anderen en allergieën. Natuurlijk is het het beste om eerst bij een arts te controleren of er niets fysiek aan de hand is.

Vaak is de oorzaak: overprikkeling (te veel prikkels) en daardoor slecht geaard zijn.   

Een speciaal aardingsprogramma wat hiervoor ontwikkeld is, brengt weer balans.

Onzekerheid kan ook een signaal zijn: door onbegrip van de buitenwereld zich anders voelen dan anderen.School en maatschappij sluiten niet voldoende aan bij de hoogsensitieve mens. Ze kunnen hun talenten niet voldoende benutten en voelen zich vaak niet begrepen en/of niet opgewassen tegen de veeleisende buitenwereld. Als gevolg hiervan raakt hun systeem in onbalans.

Tevens kan paranormale gevoeligheid  voorkomen. Dit kan zich uiten in helder zien, helder horen, helder weten en helder voelen. Dit kan lastig zijn, soms is men zelfs niet bewust ervan dat dit speelt.  Het kan zorgen voor onbalans. Hoe hier mee om te gaan?

 Naast uitleg en inzicht hierover biedt De Kleine Kangoeroe hier de juiste behandeling, begeleiding en hulp zowel aan volwassenen als aan kinderen.